You are currently viewing باقلا

باقلا

باقلا (باقالی)

نامهای دیگر: بلمر – جرجر – خابش الیونانی – خول – بولا – فابش – فول – کرکر


خواص باقلا

(طبع باقلا تازه: سرد و تر است و طبع باقلا خشک: سرد و خشک است)

دارای ویتامین های  B. C . H -منبع فیبر گیاهی – مقام دوم پروتئین ماهی – تقویت مغز استخوان – یبوست (تازه) – گلودرد (آسیب پخته) – مدر – دندان درد (پاشیدن پودر) – جلوگیری از سفید شدن مو (ضماد گل) کم خونی.

مغذی – رماتیسم (گل) – جلوگیری از رشد موی صورت خانمها (مو را بکنید و چند روز خمیر کنید و ضماد کنید) – سوختگی (ضماد برگ و بوست) – زیبائی (مالش با آرد باقلا و نخود و کتیرا و مغز بادام تلخ) – ورم بیضه (جوشانده با گل خطمی) – ورم پروستات (گل) – سنگ کیسه صفرا (پوست باقلا را در کوره خشک شده ناشتا در آبجو حل کرده و میل کنید) – بیخوابی – نیروی جنسی.

زخم روده – اسهال – استفراغ – ورم پستان (ضماد با آرد جو) – نقرس (با آرد جو و شب یمانی و روغن زیتون کهنه بمالید) * – سوختگی آتش (ضماد برگ و پوست) – جرب سیاه (خاکستر) – قولنج (کولیت) کلیوی – سنگ کلیه (آب جوشانده) – میگرن (دم کرده گل) – گلودرد – لکه های سیاه – سیاتیک (جوشانده گل در فواصل غذا نوشیدن) – زیاد کننده شیر – آماس لوزه – ریه – سرفه خشک – خلط آور-ریه – خشونت صدا (جوشانده) – سرماخوردگی – احتقان بینی – برآمدگی حدقه چشم – کثافات ترشحی چشم – بند آورنده خون (ضماد تازه آن) – کم خونی.


مضرات باقلا

تصلب شرائن – کلسترول – آترومی – حافظه – زنان حامله – تاول دهان (تازه) – سردرد – میگرن – سوءانتقال – صرع – فاویسم (تازه و خام)باد فتق – فشارخون خارش پوستی – احتقان – یبوست – کم کننده سرعت انتقال – مالیخولیا – سنگ اورات – دلپیچه (بخصوص با ماست) – نفخ – دل درد – اسیداوریک – خواب پریشان – افسردگی – سرطان (باقلای مناطق مدیترانه)


مقالاتی از گیاهان دارویی