تره
نامهای دیگر:کرات – گندنا – کوار – کیلافه – کوچوک – کرات البقل – کالوخ
خواص تره
.
.
فهرستی از خواص تره
(طبع آن گرم و خشک است) – دارای املاح زیاد(بخصوص آهن و کلسیم)- دارای ویتامین C – دارای پنی سیلین طبیعی- ملین – مدر(جوشانده تخم) – قلیائی کننده خون – رماتیسم چربی خون (با سرکه) – سرطان – برص (ضماد) – ماه گرفتگی (ضماد تخم) – شیرافزا- یبوست – گزیدگیها – پیشگیری از مرض قند- نقرس اسید اوریک – مو- نیروی جنسی – طحال – سنگ کیسه صفرا – ترش کردن (قبل از غذا خورده شود) – سرماخوردگی * – بارکننده صدا – لارنژیت – کمردرد
بواسیر(روزی ۳ بار هر بار یک مشت *) – کلسترول – تصلب شرائن – چاقی – فشارخون – قولنج (کولیت) معده – اشتها(تخم) – سوءهاضمه – التیام زخم(تره شامی بانمک)- خون دماغ ( چکاندن آب آن) – سختی زهدان (بوداده تخم) – حفظ جنین (پیشگیری از سقط)- جوش خاردار – کلیه – لکه سیاه پوست – لکه سفید – زگیل (آب آن با سماق) – مسمومیت با عسل) – کبد – سیاه سرفه – تنگی نفس (با جو پخته شده) – برونشیت – ورم ریه – خلط خونی(با کندر و سرکه) – خوشبوکننده دهان – رفع سوزش نیشن زنبور(مالش) – عفونت روده – ضد عفونی روده – کبد- قاعده آور- اسهال (بوداده تخم آن با تخم شاهی*)
مقالاتی از گیاهان دارویی
*(مهم)
بازدیدها: 75