چای سیاه

نامهای دیگر چای : چا – چائی -شای – چای خطائی

خواص چای

 

خواص چای

.

.

خواص چای بصورت فهرست وار

 

(طبع آن گرم و تر است) – دارای فلوراید – دارای پروتئین (۲۵ برای نان سفید) – دارای آنتی بیوتیک – خروج سموم را از عضلات آسان میکند – مدر – محرک جهاز گوارشی – اسهال – استسقاء (مخصوصا دم کرده گل تب بر ضعیف – تنبلی معده – شیر افزا (کم) – محلول شستشوی چشم – خستگی – مارگزیده – نقرس – اسید اوریک (کمرنگ) – رنگ موی قرمز حنائی – بوی دهان – اعصاب (کم و کمرنگ) – حافظه (کم) – مدر قلبی (کم) – مقاومت دندان (بعلت فلورین) – کلیه (بطور متوسط و کمرنگ) – بالابردن توانائی انسان – مانع گرسنگی (کم) – مسمومیت داروئی (غلیظ با شیر) – آنفولانزا – سکته مغزی (روزی ۵ لیوان بصورت کمرنگ) * تقویت مو (آبکشی با دم کرده).


مضرات چای 

عدم جذب کلسیم و پتاسیم و فقر ویتامین – حافظه (زیاده روی) اسیدی کننده خون – تاولهای دهان (چای داغ) – رماتیسم – زخم روده و اثنی عشر – سوءهاضمه – بزرگ کردن کیسه صفرا – معده – نقرس و اسید اوریک (زیاد و پررنگ) – نیروی جنسی – لاغری – زردی دندان – سرطان مری (داغ) – سنگ کلیه – آنژین قلبی و تپش قلب – بیخوابی – نوزادان – فشارخون – کلیه و مثانه (پررنگ) – طول عمر – چین و چروک صورت (شیرین) – سنگ ساز (سنگ اگزالیک – بصورت غلیظ) – پوکی و تحلیل استخوان – سرطان (با لیموترش) – مسمومیت (بیش از چند ساعت دم کشیدن کم کم تولید سم مینماید) – لکه دار کردن احتمالی دندانها – کم خونی – عفونت ادراری زنان باردار – برای جلوگیری از مضرات چای خصوصا سکته، چند میخ آهنی در قوری دم نمایید.


مقالاتی از گیاهان دارویی


 

بازدیدها: 4

خواص چای