چای سیاه

نامهای دیگر چای : چا – چائی -شای – چای خطائی

خواص چای

 

خواص چای

فواید نوشیدن چای

چای یک نوشیدنی گرم محبوب در سراسر جهان است و تنها برای طعم و مزه آن مصرف نمی شود. در این مطلب فوایدن نوشیدن چای ذکر شده است.

تعدادی از محققان علمی در حال بررسی مزایای احتمالی سلامتی موجود در چای هستند. اکنون به نظر می رسد که مدارک زیادی وجود دارد که نشان می دهد، نوشیدن چای برخی از شرایط بسیار جدی از جمله سرطان، چاقی و کم آبی را از بین می برد.

مطالعات نشان می دهد که نوشیدن سه فنجان چای یا بیشتر در روز می تواند برای شما بهتر از نوشیدن همان مقدار آب باشد. زیرا همزمان با تامین آب بدن، آنتی اکسیدان های موجود در چای باعث تقویت سلامت بدن می شود.

 

خواص مهم چای برای سلامتی

 

در اینجا برخی از مزایای کلیدی سلامتی که دانشمندان معتقدند نوشیدن چای می تواند به همراه داشته باشد، آمده است:

  • چای خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد

چای می تواند با گسترش عروق کلیدی و کاهش خطر لخته شدن، جریان خون را در بدن بهبود بخشد. چای همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی به نام “فلاونوئیدها” است که ممکن است شروع و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کند کند.

 

  • چای بدن را آبرسانی می کند

 اگر چه آب از مایعات اصلی برای تامین آب بدن پس از ورزش یا یک روز طولانی  است؛ اما برخی از دانشمندان معتقدند که نوشیدن چای می تواند به همان اندازه مفید باشد. با اینکه چای حاوی کافئین زیادی است؛ اما چای برای تأمین آب بسیار مناسب است.

 

  • چای از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند

  باور کنید یا نه، استفاده منظم چای می تواند دندان های شما را تقویت کند و خطر پوسیدگی دندان را کاهش دهد. چای منبع خوبی از فلوراید است که می تواند مینای دندان را تقویت کند. آنتی اکسیدان های موجود در کوپا همچنین برای مقابله با باکتری ها و بیماری های لثه شناخته شده است.

  • لاغری از طریق نوشیدن چا

 برخی مطالعات علمی حاکی از آن است که نوشیدن منظم چای می تواند با تسریع در سوزاندن کالری، به کاهش چربی بدن کمک کند. حداقل می توان گفت که چاقی آن کمتر از نوشیدن یک نوشیدنی غیر الکلی است.

 

  • تقویت قدرت حافظه با چای

  بسیاری از دانشمندان معتقدند که انواع خاصی از چای، مانند چای سبز، می تواند سلول های حافظه را در مغز تقویت کرده و از توسعه زوال عقل و حتی بیماری آلزایمر محافظت کند. جای تعجب نیست که افراد پیر چای زیادی می نوشند.

  • مبارزه با سرطان از طریق قدرت چای

 برخی از مطالعات مشهور اخیرا نشان داده اند که نوشیدن چای می تواند به طور جدی به احتمال جلوگیری از سرطان کمک کند. اگر چه هنوز تحقیقات در این زمینه در حال انجام است، گزارش ها نشان می دهد که موارد سرطان پروستات، دهان و پستان در میان کسانی که به طور منظم پنج فنجان چای در روز می نوشند، بسیار کمتر است.

خواص چای بصورت فهرست وار

 

(طبع آن گرم و تر است) – دارای فلوراید – دارای پروتئین (۲۵ برای نان سفید) – دارای آنتی بیوتیک – خروج سموم را از عضلات آسان میکند – مدر – محرک جهاز گوارشی – اسهال – استسقاء (مخصوصا دم کرده گل تب بر ضعیف – تنبلی معده – شیر افزا (کم) – محلول شستشوی چشم – خستگی – مارگزیده – نقرس – اسید اوریک (کمرنگ) – رنگ موی قرمز حنائی – بوی دهان – اعصاب (کم و کمرنگ) – حافظه (کم) – مدر قلبی (کم) – مقاومت دندان (بعلت فلورین) – کلیه (بطور متوسط و کمرنگ) – بالابردن توانائی انسان – مانع گرسنگی (کم) – مسمومیت داروئی (غلیظ با شیر) – آنفولانزا – سکته مغزی (روزی ۵ لیوان بصورت کمرنگ) * تقویت مو (آبکشی با دم کرده).


مضرات چای 

عدم جذب کلسیم و پتاسیم و فقر ویتامین – حافظه (زیاده روی) اسیدی کننده خون – تاولهای دهان (چای داغ) – رماتیسم – زخم روده و اثنی عشر – سوءهاضمه – بزرگ کردن کیسه صفرا – معده – نقرس و اسید اوریک (زیاد و پررنگ) – نیروی جنسی – لاغری – زردی دندان – سرطان مری (داغ) – سنگ کلیه – آنژین قلبی و تپش قلب – بیخوابی – نوزادان – فشارخون – کلیه و مثانه (پررنگ) – طول عمر – چین و چروک صورت (شیرین) – سنگ ساز (سنگ اگزالیک – بصورت غلیظ) – پوکی و تحلیل استخوان – سرطان (با لیموترش) – مسمومیت (بیش از چند ساعت دم کشیدن کم کم تولید سم مینماید) – لکه دار کردن احتمالی دندانها – کم خونی – عفونت ادراری زنان باردار – برای جلوگیری از مضرات چای خصوصا سکته، چند میخ آهنی در قوری دم نمایید.


مقالاتی از گیاهان دارویی


 

بازدیدها: 49

خواص چای