بادمجان

بادمجان (آب پز)

نامهای دیگر : بادنجان – حدق – حدج – پادنگان – لهب – آنب -کهلم – کهری – یبروجا – زعرور – قهقب – وغد – مغد – پاتنگان


خواص بادمجان

(طبع آن گرم و خشک است) -دارای پتاسیم – مدر – دارای رادیو اکتیو – قلیائی کننده خون – زخم معده (تنوری یا آب پز) – سوءهاضمه – بیخوابی (اقماع آن با بادام تلخ) – ملین – ضد مسمومیت قارچ سمی – قابض با سرکه) – سردرد خوشبوکننده عرق و بوی زیر بغل – بواسیر (با بادام تلخ با پودر اقماع و شکوفه آن با روغن بابونه بمالید البته قبلا موضع را با روغن بادام چرب کنید) * – ضد تشنج – سیاه کردن مو (ضماد)

سفیدی و نور چشم (مالش با برگ خشک) – نمناکی دست (شستشو با جوشانده آب سیاه) – بازکننده انسداد و گرفتگی مجاری عروق – ضد آستم (جوشانده ریشه) – ضد سودا- لب – خنازیر – انگل (خام) – تنگی نفس (تخم) – اشتها – زخم دست در اثر سرماخوردگی – گوش درد – چاقی – اعصاب – تاول دهان – فشارخون – رفع درد ضربه (آب تنوری شده آن + شکر سیاه هندی)* – اسهال خونی (برگها و پوست) – نازائی


مضرات بادمجان

درد پهلو – زیاد کننده سودا(سرخ کرده) – تیره کننده رنگ صورت – مسمومیت (کال) – یرقان -تب – چاقی – خارش پوستی ضعف دید – زنان حامله – حصبه – آستم -لک سیاه – ورم سرطانی – جذام – سردرد – جوش دهان – کبد (سرخ کرده) – طحال (سرخ کرده) – مالیخولیا – بواسیر (گوشت آن) – سنگ صفرا – فشارخون – ورم کلیه – ورم کبد


مقالاتی از گیاهان دارویی


بادمجان