خون مردگی و کبودی بدن
همه ما باید پدیده خون مردگی معمولی آشنایی داریم. پس از وارد شدن یک ضربه به پوست در عرض چند دقیقه آن موضع به رنگ بنفش درآمده و سپس یک لکه آبی تیره در دو تا سه روز بعد ظاهر میشود. این خون منعقد شده در عرض دو تا سه هفته بعد با تخریب هموگلوبین آن تحت تاثیر سلول های خورنده از بین میرود.
در این حالت محل آسیب دیده به شکل رنگین کمان در می آید یعنی در وهله اول آبی روشن سپس سبز و زرد می شود و سرانجام از بین میرود. نکته جالب این است که خون مردگی و هماتوم های پوستی از نظر پزشکی قانونی برای کشف ریشه جنایت ها یا بررسی مرگ های مشکوک اهمیت زیادی دارد.
درمان کبودی یا هماتوم
درمان خون مردگی یا رفع کبودی و سایر حالت های شبیه به آن ساده است و اساساً توسط دو گیاه به نامهای همیشه بهار کوهی و تامیه انجام می گیرد .
در این رابطه میتوان از جوشانده ریشه تامیه مقدار یک قاشق سوپخوری در یک چهارم لیتر آب استفاده کرد. این مخلوط را به وسیله پنبه روی موضع آسیب دیده میمالند. در مورد همیشه بهار کوهی نیز باید گفت : قسمت فعال این گیاه ، گل آن است که به صورت دم کرده و یا بهتر از آن تنتور ↓ رقیق شده به نسبت مساوی با روغن بادام زمینی به کار می رود. پس از استفاده از آن محل را با آب بشویید.
با استفاده از این روش ها جذب خون مردگی پوست به جای اینکه به شکل معمول آن ۲ تا ۳ هفته طول بکشد حداکثر یک هفته انجام خواهد شد. در رابطه با زنانی که دچار خون مردگی خود به خود میشوند غالباً این مشکلات با ناراحتی هایی از نوع عروق مویرگی همراه با واریس و احساس سنگینی در پاها که پس از ایستا دن طولانی مدت به شخص دست میدهد توأم است.
در این رابطه از گیاهانی که در زیر نام برده شده و دارای خواص تقویت کننده عروق و تحریک مویرگ ها میباشند استفاده می گردد:
تنتور برگ انگور قرمز ۵۰ میلی لیتر .
تنتور همیشهبهار کوهی سی میلی لیتر .
اسانس اکالیپتوس ۱ گرم .
روغن گیاهی ۴۰۰ سانتی متر مکعب .
پس از مالیدن مخلوط روی پاها آنها را ماساژ دهید تا ۱۰ دقیقه آن را به حال خود بگذارید و سپس با آب سرد بشویید .
پودر برگ بلوط هندی دو گرم .
پودر برگ همیشه بهار کوهی نیم گرم .
پودر برگ سرو دو نیم گرم .
پودر ریشه صابونی ۳ گرم .
مواد فوق را در یک ظرف کوچک آب گرم حل کنید و به این ترتیب مایع ژلاتینی به دست می آید که آن را مثل مورد قبل به کار می برند .
تنتورها ↑ مایعاتی الکلی هستند که از اثر تأثیر الکل به درجات مختلف بر روی مواد خشک گیاهی ، حیوانی و شیمیایی بدست می آیند.
مطالب مرتبط بیشتر ⇓