You are currently viewing پنیر

پنیر

پنیر

 نام دیگر : جبن


خواص پنیر

(طبع آن سرد و تر است) – دارای ویتامین B1 و B۱۲ و دارای کلسیم – منیزیم – گوگرد – ملین (بی نمک) اشتها (شور) – تب – نازائی (شب بخورید) – راشیتیسم – حافظه (با گردو ولی خود آن به تنهائی در بعضی باعث اختلال حواس میگردد) – لاغری (با گردو) – ضد سودا – لکه سیاه پوست – معده – زخم معده به هضم غذا بعد از غذا) احتمال جنین دختر را بالا بردن – شیر افزا – عفونت کلیه – زخم روده – اسهال – مسمومیت – بازکننده زگیل (ضماد با عسل) – بی خوابی – امراض صفراوی – پیشگیری از ضعف شنوائی – مرض قند – صفرا آور – تقویت بینائی (بی نمک).


مضرات پنیر

کاهش حافظه – اسیدی کننده خون – لکنت زبان – رماتیسم (تخمیر شده) – هپاتیت روده (چرب) – آستم – زیاد کننده خلط ریوی – سرطان – سرماخوردگی – صفرا (تخمیر شده) – فشارخون – قلب (کهنه و شور) – آلبومینوری (کهنه) سرد مزاجان – اشتها (بی نمک) – معده (شور) -سنگ کلیه و مثانه (سنگ فسفاته) – مالیخولیا (کهنه) – بلغم – تصلب شرائن – بواسیر – کابوس (با طالبی یا گرمک) – ورم پروستات – برص – عرق بدبو – کلسترول – آترومی – چاقی – ضعف دید (شور) – چربی خون – ورم کلیه (کهنه) – نقرس – اسیداوریک – جرب – قولنج (کولیت) – یبوست (شور و کهنه).


مقالاتی از گیاهان دارویی