پیاز

پیاز – پیازچه (از تیره سوسنیها)

نامهای دیگر: بصل – بسیلا – حلحل – دوقص – سوغان – کرمران(نوع بیابانی آن) – پیاز اسپانیائی (پیازچه) – بصل اسپانیا( = پیازچه) – حلاحل – سوخ – قوماروس


خواص پیاز

(طبع آن گرم و خشک است) – دارای ویتامین C و گوگرد و سلنیوم – دافع سدیم- آنتی بیوتیک طبیعی – ترومبوز خون – سکته – قلب (خوردن – ضماد تنوری شده آن در کف پا) – میوکاردیت قلب – تپش قلب – جوش قرمز (با سرکه ضماد کنید) – قند خون – رقیق کننده خون – زگیل (ضماد پخته) – چربی خون – خون دماغ (چکاندن با سرکه) – خستگی ورم روده – سکته مغزی -تب – اعصاب (استنشاق له شده آن) – آب مروارید (آب آن را با آب لیموترش تازه هفت روز ضماد کنید یا هر روز ۱۰ نوبت مخلوط کنید و بچکانید) – آبریزش چشم (چکاندن آب) – دندان درد( چکاندن) – اسکوربوت – فشارخون – چین و چروک (مالش با محلول) – فلج – اشتها – سرطان (بخصوص کبده ) – بیخوابی (جوشانده قبل از خواب) – بواسیر ( با زرده تخم مرع ضماد کنید)

میگرن (استنشاق) – پوست – گزیدگی حشرات (مالش) – مارگزیدگی گرفتگی صدارتنوری کنید باکره میل کنید) – رشد قد – حافظه – مرض قند ه – مو – زیاد کننده اسپرم* – نرم کننده صدا(شیره با عسل) – ماده ضد انعقاد خون – چسبندگی پلاکتهای خون – نیروی جنسی و – ورم پروستات (خام) – پرخوری – نفخ (سوب آروغ ترش (سوپ) – انکل معدہ ایک پیاز را در آب رنده کنید و یک شب کنید و صبح ناشتا بنوشید و ۶ روز تکرار کنید) – ضد بلغم  فتق (باشک طول عمر (تا روزی ۱۲ عدد) – کیسه صفرا ایک پیاز را با ۴ قاشق روغن زیتون نیم پز کنید و ۱۵۰ سی سی آب اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بجوشانید و گرم گرم بنوشید) – ورم ساق پا – سنگ کیسه صفرا – سرماخوردگی – استفراغ – خارش (مالش) – زیبائی (آب آن را با آب شاهی ناشتا بنوشید) – شکاف مقعد (با روغن کوهان شتر بمالید).

سنگ آور – شاش بند – نفریت مزمن – تورم مثانه – استم (آب پیاز + عسل) – پسوریازیس – آسیت – کجی ناخن (مالش) – چاقی – موخوره مالش آب) – استسقاء (۳۰ روز سوپ شیر با یک پیاز خام که در آن رنده شده) – رماتیسم – سکسکه (با عسل) – حصبه (خوردن – ضماد به پاها قوزک پا و ۳ روز این عمل را تکرار کنید) – مسمومیت ه – تقویت شنوائی (چکاندن) – مننژیت اطفال (۹ ساعت بچه را تا قوزک در ۱ / ۵ کیلو پیاز رنده شده بخوابانید) – وزوز گوش (چکاندن) – یرقان (ترش) – آلبومینوری – لطافت پوست – جوش قرمز.

سوختگی (مالش) – نیش زنبور – غلظت خون – کمر درد – تصلب شرائن و کلسترول و – کبد (در شیر جوشانده) – برص (بکوبید با عسل و نمک و باروت ضماد کنید ) ضد عفونی جراحان و جوش خوردن زخمها (بخار) – واریس – زخمهای واریسی – جلوگیری از زنگ زدن اشیاء مسی – رقیق کننده خون –  ریه – خلط آور – آمفیزم و نزله برونش و برونشیت (آب پیاز + عسل) – کوه گرفتگی – سعی کنید پیاز سفید را به صورت سرخ کرده و پیاز قرمز را خام مصرف کنید.


مضرات پیاز

سوءهاضمه (خام) – قولنج (کولیت روده – روده – اسهال – کاهش حافظه (زیاده روی) – بواسیر – خارش پوست – تیروئید – ضعف دید – تیرگی رخسار – ورم کلیه (زیاده روی) – کم خونی (زیاده روی) – معده – عطش – ورم پروستات (سرخ کرده) – گرم مزاجان – عفونت اداری زنان حامله زیاده روی) – میگرن.


مقالاتی از گیاهان دارویی


پیاز